Kinderopvang

Onze school biedt in samenwerking met Partou drie verschillende opvang aan:

  • Voorschoolse opvang (VSO)
  • Buitenschoolse opvang (BSO)
  • Peuteropvang

Voorschoolse opvang

De Voorschoolse Opvang (VSO) is open van 07.30 – 08.30 uur. Bij onze VSO kunnen de kinderen hun dag rustig beginnen. Er is ruimte voor vrij spel en kinderen mogen eventueel hun meegebrachte ontbijt opeten als ze daar thuis niet aan toe gekomen zijn. Rond 08.20 uur worden de jongste kinderen naar de klas gebracht, terwijl de oudere kinderen nog even met hun klasgenoten op het schoolplein spelen tot de schoolbel gaat. 

VSO is er op ma-di-do

 

Buitenschoolse opvang

Na een lange schooldag is niets fijner voor kinderen dan zich te ontspannen en te ontladen. Het is prettig dat er dan een Buitenschoolse Opvang (BSO) is met gekwalificeerde medewerkers die klaar staan om uw kind op te vangen en te luisteren naar de schoolverhalen. Kinderen hebben na school de mogelijkheid om zich te ontspannen in huiskamersfeer of mee te doen aan activiteiten.

BSO is er op ma-di-do

 

 

Peuteropvang

Onze peuteropvang richt zich op kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Wij bieden een veilige, vertrouwde maar ook een uitdagende omgeving als ideale voorbereiding op de basisschool. We werken met vaste pedagogisch medewerkers die samenwerken met de kleuterklassen van de basisschool. Op de groepen is plek voor maximaal 14 peuters per dag (hangt af van de grote van de ruimte). U kunt uw kind opgeven voor één of meer ochtenden per week.

Peuteropvang is er op di en do morgen.

 

Meer weten over kinderopvang

Voor verdere informatie verwijzen we u naar de website van Partou.
Uiteraard kunt u op school altijd binnenlopen voor een nadere kennismaking.